Iedereen heeft een roeping: samen vinden wij die van jou!

“Een roeping”: het klinkt wellicht wat abstract, maar iedereen heeft een roeping. Een roeping nastreven is niet zweverig, maar juist een zeer concreet doel. Wanneer je het gevoel hebt dat je bent aanbeland op de plek waar je wilt en moet zijn. Wanneer je elke dag gemotiveerd aan het werk bent en het gevoel hebt dat je jouw talenten en vaardigheden maximaal benut. Wanneer je wordt geprikkeld en uitgedaagd. Dan volg jij jouw roeping in je werk. Wat die roeping is, verschilt per persoon, maar ook jij hebt er een en wij helpen jou die te vinden en de stappen te zetten om hier invulling aan te geven.

Doe je wat je doet, of wat je wilt doen?

Wij leven in een prestatiegerichte cultuur. Hierin wordt nog wel eens voorbijgegaan aan het “waarom”. Waarom doe je wat je doet? Is jouw werk nu eenmaal jouw werk omdat dingen zo gelopen zijn? Of heb jij dit pad bewust gekozen en jouw carrière doelmatig gestuurd?

Voor te veel mensen is werk helaas gewoon werk. Zij doen wat er van hen verwacht wordt. Het is inherent aan onze werkcultuur, maar het kan ook anders. Soms moet het ook anders. We kennen allemaal het prototype hardwerkende werknemer: een betrouwbare, plichtsgetrouwe professional die inzet toont en niet verzaakt. Maar is hij of zij echt gelukkig, of zou deze persoon diep van binnen liever iets anders doen? Deze sluimerende ontevredenheid kan vroeg of laat doorslaan in een bore-out of zelfs stress en een burn-out. Dat is niet wat jij wilt.

Wakker je passie aan

Wat wil je dan wel? Dat is op dit punt in jouw carrière misschien nog niet helemaal duidelijk, maar je bent al carrière aan het maken en dus is dit hét moment om hierover na te denken, het antwoord te vinden en bewust een pad te gaan volgen.

Dit betekent helemaal niet dat je radicaal het roer om moet gooien. Vaak werk jij al in een sector of bij een werkgever waarin je jouw roeping kunt vinden, of moet je nog enkele stappen op de functieladder maken om bij je roeping uit te komen. De meeste mensen kunnen zelfs hun roeping volgen door bewust te kiezen voor of extra aandacht te geven aan specifieke activiteiten binnen hun functie. Ook als je roeping volgen uiteindelijk wel betekent dat je een andere richting op gaat, dan is dit niet erg. Je wordt hier een gelukkiger en completer mens van, alsmede een betere professional. Uiteindelijk draait het namelijk allemaal om passie. Wie met passie werkt, kan zich voor 100% geven: dat is waar je naar op zoek bent en de eerste stap richting het vinden van jouw roeping.

Meer informatie en inschrijven

Lees verder voor meer informatie over de inhoud van de training en de praktische details.

Hoe wij jouw passie, roeping en werk in één lijn brengen

Onze trainingen zijn erop gericht om de belangrijkste aspecten van je leven met elkaar in overeenstemming te brengen. Je werk sluit aan bij je passie en je roeping en je werk/privébalans is optimaal. Wij leren je bewust te worden van je innerlijke drijfveren, deze aan te spreken en in jouw voordeel te gebruiken zodat je in een flow komt waarmee je jouw doelen eenvoudiger en sneller bereikt. Hierdoor zul je beter in staat zijn om richting te geven aan je leven en je werk. Je zult leren om bewuste, juiste keuzes te maken die bijdragen aan het vervullen van jouw roeping.

Groeien als mens en professional

Het volgen van je roeping gaat hand in hand met groei als mens en als professional. Onze training zorgt voor een persoonlijke en professionele ontwikkeling op de belangrijkste gebieden. Dit doen wij door een unieke mix die kijkt naar de totale mens.

 1. Leer doelen stellen
  Wij leren je prioriteiten te herkennen en de juiste keuzes te maken in je leven en in je werk. Hierdoor zul je concrete doelen kunnen stellen en wij geven je de middelen om deze doelen na te streven.
 2. Blijf vitaal en gezond
  De balans tussen werk en privé is cruciaal. Wij leren je hoe je deze balans optimaal kunt houden. Dankzij meditatie behoud je rust, focus en kun je een helicopterview innemen. Dit helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen bij het nastreven van je levens- en carrièredoelen. Je zult op een ontspannen en zelfverzekerde manier kunnen excelleren.
 3. Ontwikkel een krachtige persoonlijkheid
  Om je doelen te realiseren en invulling te geven aan je roeping, zul je de juiste persoonlijkheid moeten ontwikkelen. Wij helpen je de sterke punten van jouw persoonlijkheid verder ontwikkelen en leren je jezelf te manifesteren op een manier die respect afdwingt. Ook hier is een belangrijke rol weggelegd voor meditatie. Door meditatie, rust en focus in combinatie met duidelijke doelen zul je beheersing, rust en controle uitstralen.
 4. Leer beïnvloeden op de meest geavanceerde manier
  Wie de juiste stappen wil zetten, zal mensen met zich mee moeten krijgen. Met Meta2 Invloed leer je situaties te beïnvloeden op het hoogste niveau. Je zult leren hoe je situaties aantrekt die voor jou gunstig zijn en hoe je anderen managet en beïnvloedt om jouw doelen te bereiken.

Ben jij klaar om de juiste stappen te zetten?

De unieke combinatie van kennis, eigenschappen en technieken die onze training je leert, gaat ervoor zorgen dat jij jouw passie aanwakkert, je roeping vindt, het pad hier naartoe kunt definiëren en hier succesvol invulling aan kunt geven. Wil jij de beste en gelukkigste professional worden die je kunt zijn? Schrijf je in en begin met het zetten van de juiste stappen.

Bekijk hier de agenda voor de eerstvolgende trainingen en schrijf je in voor de training van jouw keuze.

Prestatie Meesters

Training die je leert leven vanuit je kern

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

Download gratis e-book!


Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor


Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Met deze aanvaag ga ik akkoord met het ontvangen van mails van Prestatie Meesters.
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl