Meta2 Invloed

Wat is onderscheidend om onvoorstelbare doelen te kunnen bereiken? Is het lef? Is het ‘er vol voor gaan’? Of is het beïnvloeding vanuit het hoogste perspectief? Meta2 Invloed gaat over het beïnvloeden van situaties op het allerhoogste niveau: het tweede meta-niveau. Kijken we naar het trainingsaanbod in Nederland, dan zien we dat dit zich zonder uitzondering richt op het eerste meta-niveau van beïnvloeding: het ontwikkelen van hard- of soft-skills en vaardigheden. Het aanbod richt zich op zowel functie-specifieke trainingen (b.v. ICT, techniek of accountancy) alsook generalistische trainingen (project management, persoonlijke effectiviteit, NLP of leiderschap). Echter, welke training je ook kiest, in welke hoek dan ook, je ziet dat dergelijke trainingen zich richten op het eerste meta niveau van invloed. Meta2 Invloed werkt echter op een niveau dat daar boven ligt. Vanuit het tweede meta niveau beïnvloed je alle niveaus eronder en maak je stappen over de gehele linie.

Leading Edge in persoonlijke effectiviteit

Door het werken op het tweede meta-niveau in het bedrijfsleven te introduceren, willen we de inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ingrijpend vernieuwen. Want in de tijd dat gezaghebbende business schools spiritualiteit in hun curriculum verweven, of er zelfs een leerstoel voor in het leven roepen, menen we dat de tijd er rijp voor is. Wij durven het aan om de meest baanbrekende wetenschappelijke inzichten over beïnvloeding van de werkelijkheid praktisch te maken en toe te passen in onze prestatie aanpak. Er is een simpele reden dat we dit menen te kunnen doen: de kennis en ervaring over deze methode hebben we al 20 jaar in huis en brengen we even zo lang in de praktijk. We leven dit! En anno nu ondersteunt de wetenschap de werkwijze en is de doelgroep er klaar voor: jij!

Wil je groeien?

Durf je het aan om op een totaal andere wijze buiten je comfortzone te treden? Beloon jezelf met deze unieke leerervaring die alle aspecten van je leven zal verrijken. Maar vooral: waarmee je resultaten kunt bereiken die je niet voor mogelijk houdt. Ongekende doelen binnen handbereik!

Meer informatie en inschrijven

Download de brochure voor meer informatie over de trainingen. Werk je als ZZP’er of ben je medewerker, dan is de Professionals variant je op het lijf geschreven. Geef je leiding kies dan voor de Managers variant. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor vragen. We helpen je graag verder.

Prestatie Meesters

Training die je leert leven vanuit je kern

© 2018-2020 Prestatie Meesters.

© 2018-2020 Prestatie Meesters.

Download gratis e-book!


Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor


Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Met deze aanvaag ga ik akkoord met het ontvangen van mails van Prestatie Meesters.

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl