Meta2 Invloed

Wat is onderscheidend om onvoorstelbare doelen te kunnen bereiken? Is het lef? Is het ‘er vol voor gaan’? Of is het beïnvloeding vanuit het hoogste perspectief? Meta2 Invloed gaat over het beïnvloeden van situaties op het allerhoogste niveau: het tweede meta-niveau. Kijken we naar het trainingsaanbod in Nederland, dan zien we dat dit zich zonder uitzondering richt op het eerste meta-niveau van beïnvloeding: namelijk niet ‘in de situatie’ zijn (bijvoorbeeld boos zijn), maar je er bewust van zijn en een interventie plegen (zien dat je boos bent,  dat eventueel benoemen en/of aanpassen). Meta2 Invloed werkt echter op het niveau dat daar weer boven ligt.

Leading Edge in persoonlijke effectiviteit

Door het werken op het tweede meta-niveau in het bedrijfsleven te introduceren, willen we de inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ingrijpend vernieuwen. Want in de tijd dat gezaghebbende business schools spiritualiteit in hun curriculum verweven, of er zelfs een leerstoel voor in het leven roepen, menen we dat de tijd er rijp voor is. Wij durven het aan om de meest baanbrekende wetenschappelijke inzichten over beïnvloeding van de werkelijkheid praktisch te maken en toe te passen in onze prestatie aanpak. Er is een simpele reden dat we dit menen te kunnen doen: de kennis en ervaring over deze methode hebben we al 20 jaar in huis en brengen we even zo lang in de praktijk. We leven dit! En anno nu ondersteunt de wetenschap de werkwijze en is de doelgroep er klaar voor: jij!

Wil je groeien?

Durf je het aan om op een totaal andere wijze buiten je comfortzone te treden? Beloon jezelf met deze unieke leerervaring die alle aspecten van je leven zal verrijken. Maar vooral: waarmee je resultaten kunt bereiken die je niet voor mogelijk houdt. Ongekende doelen binnen handbereik!

Meer informatie en inschrijven

Download de brochure voor meer informatie over de trainingen. Werk je als ZZP’er of ben je medewerker, dan is de Professionals variant je op het lijf geschreven. Geef je leiding kies dan voor de Managers variant. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor vragen. We helpen je graag verder.

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl