Middle Management Training

Manifesteer jezelf en haal het maximale uit jouw team

Naarmate jouw carrière zich ontwikkelt, zul je nieuwe uitdagingen tegenkomen, zal er nog meer aanspraak op je capaciteiten worden gedaan en worden er nieuwe vaardigheden van je gevraagd. In het middle management merk je dit als nooit tevoren. Je bent succesvol doorgegroeid van het leidinggeven aan een klein team naar het managen van een groter team of een afdeling. Dat is iets om trots op te zijn. Je zou hier niet zitten als je niet over de juiste capaciteiten beschikte. Je wilt je echter blijven ontwikkelen. Middle management is voor jou een tussenstation. Senior management is jouw stip op de horizon. De training Manifesteren voor Managers zorgt ervoor dat jij als Middle Manager kunt excelleren in je huidige functie en geeft je de tools die je helpen om de door jou geambieerde functie te bereiken.

Er komt nu meer bij kijken

Jouw voormalige junior management functie heeft je de kans gegeven om je talent te etaleren. Mede hierdoor heb jij jezelf kunnen ontwikkelen. Inmiddels heb je aan den lijve ondervonden dat er nog veel meer komt kijken bij een functie in middle management. Je verantwoordelijkheid is groter en je draagt bovendien verantwoordelijkheid voor een grotere groep professionals. De mensen aan wie je nu leiding geeft, barsten zelf waarschijnlijk ook van de ambitie. Dit houdt je scherp en zorgt ervoor dat je zelf ook op het maximale van je kunnen moet presteren. Er zit echter nog rek in jouw capaciteiten en een gedreven professional is nooit uitgeleerd.

Om in middle management te kunnen slagen en een succesvolle stap te kunnen maken naar senior management, zul je moeten bewijzen dat je het maximale uit jouw team kunt halen. Je hebt inmiddels gemerkt dat de grootte van de afdeling betekent dat teamwork, cohesie en eensgezindheid belangrijker zijn dan ooit tevoren. Als leider van de afdeling is het jouw taak om te laten zien dat jij deze cruciale zaken in je team kunt waarborgen en ontwikkelen. Wij kunnen je hierbij helpen.

Meer informatie en inschrijven

Lees verder voor meer informatie over de inhoud van de training en de praktische details.

Cohesie en teamwork vormen de sleutel

Nu je in het middle management bent aanbeland, zijn het niet alleen meer jouw eigen capaciteiten die tellen. Om een vergelijking met de topsport te maken: een goede voetballer is nog niet automatisch een goede coach. Dat jij die goede voetballer bent, heb je inmiddels bewezen. Hoe word je de best mogelijke coach?

De training Manifesteren voor Managers gaat zeer specifiek in op de eigenschappen en vaardigheden waar je over dient te beschikken om door te groeien naar een senior management positie. Wij leggen hierbij sterk de nadruk op drijfveren. Je weet wat jouw persoonlijke drijfveren zijn, maar wat zijn de drijfveren van de leden van jouw team? In deze training leer je de drijfveren van jouw teamleden herkennen en gebruiken met als resultaat een afdeling met maximaal onderling begrip en een optimale samenwerking.

Het realiseren van afdelingsdoelen wordt uitdagender naarmate de afdeling waar je leiding aan geeft groter wordt. Onze training zorgt ervoor dat je leert herkennen en erkennen wat jouw teamleden drijft en hoe je dit kunt benutten om de doelen van de afdeling te realiseren. Daarbij zul je leren om jouw persoonlijkheid en manier van leidinggeven nog verder te versterken. Dankzij meditatie zul je in staat zijn om een helicopter view in te nemen zodat je nog beter kunt reflecteren, overzicht kunt bewaren en focussen. Dit koppelen wij aan het aanleren en ontwikkelen van Meta2-invloed: het beïnvloeden van situaties op het allerhoogste niveau.

Je zult leren om de afdelingsdoelen meer dan ooit tevoren te laten leven in jouw team. Hierdoor zal cohesie ontstaan: alle teamleden werken gedreven aan hetzelfde doel dat zij uit intrinsieke motivatie willen realiseren.

Hoe deze training je leert manifesteren en teamdoelen behalen

Een van de kwaliteiten die een goede manager in een vroeg stadium ontwikkelt, is een krachtige, positieve manifestatie. Jij bevindt je op het perfecte punt in jouw carrière om hier verder aan te werken. Niet alleen zullen mensen overtuigd zijn van jouw kwaliteiten; je zult ook leren om jouw team achter je te krijgen. Je maakt van jouw visie realiteit en creëert daarmee een uitermate sterk, efficiënt team met unaniem gedragen doelen en fantastisch teamwork. Leer hoe jij de leider wordt die het maximale uit zijn of haar team haalt en afdelingsdoelstellingen met verve behaalt, terwijl je de fundamenten legt voor verdere groei van je carrière.

Ben jij klaar om deze stappen te maken? Schrijf je dan in voor de cursus Manifesteren voor Managers en begin met het verder beklimmen van de carrièreladder.

Prestatie Meesters

Training die je leert leven vanuit je kern

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

Download gratis e-book!


Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor


Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Met deze aanvaag ga ik akkoord met het ontvangen van mails van Prestatie Meesters.
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl