Over de trainers van Prestatie Meesters

Harold Gerritsen

Harold Gerritsen is een van de twee trainers van Prestatie Meesters. Na zijn studie aan de Business Universiteit Nyenrode oprichter en ruim 20 jaar algemeen directeur van een consulting organisatie. Naast zijn leidinggevende activiteiten is Harold ook zelf actief voor klanten. Daarbij helpt hij voornamelijk raden van bestuur en directies van bedrijven die de ambitie koesteren om game changer te zijn in hun branche.

Harold is frontrunner in het domein van business transformatie. Hij is auteur van tientallen publicaties in vakbladen en een inspirerende, veelgevraagde spreker op internationale seminars.

Bas Kniest

Bas Kniest heeft zijn sporen verdiend in de financiële dienstverlening waar hij werkte als accountmanager bij een grote bank. Totdat hij deze functie plaats liet maken voor een oude liefde: coaching, training en meditatie.

Bas vertelt je eerst het mentale verhaal en neemt je mee door de wetenschap en hersenonderzoek. Daarmee overbrugt hij op subtiele wijze de stap naar de ervaring van oude en nieuwe technieken. Hierbij ervaar je dat er ook buiten je comfortzone nog een hele aangename wereld te winnen valt.

Enkele jaren geleden kruisten hun levenspaden en ontstond het idee om deze kennis naar het bedrijfsleven te brengen. Niet alleen de theorie -iedereen kan een boek lezen-, maar juist de voorbeelden uit het dagelijkse leven van de trainers: hoe onmogelijk lijkende doelen gewoon bewaarheid worden. Met wetenschappelijke onderbouwing hoe het kan dat dit allemaal zo werkt, en met beeldmateriaal om te laten zien dat het echt werkt. Hoe onvoorstelbaar ook. Welkom in de wereld van wonderen!

Anders gezegd: Prestatie Meesters is geen trainingsinstituut dat docenten heeft aangetrokken om trainingsmateriaal te presenteren. Eerder andersom. Het is de pure passie die twee personen voelen voor dit onderwerp en dat uiteindelijk zijn vorm gevonden heeft in deze unieke training. Sterker nog: voor hen is het leven één groot experiment om het dagelijks toe te passen. Om ongekend grote doelen te realiseren. En met succes!

“Prestatiemeesters laten de ervaringskant van het manifesteren zien. Dit maakt het méér dan een theorie! Levendig en realiteit!”

– Ger Kamstra, Directeur New Context.

Locatie Utrecht

Het laat zich raden waarom we onze eerste locatie bij BCN Utrecht CS hebben gekozen. Centraal in Nederland, subliem bereikbaar met het OV en minder dan 100 passen verwijderd van het markante mosaic Poortgebouw van Hoog Catharijne, The Mall. Parkeerplaats P1 van Hoog Catharijne is 50 stappen ver. In 2019 zullen we het merendeel van de trainingen vanuit deze locatie verzorgen.

Locatie Zwolle

De tweede locatie van waaruit wij onze klassikale trainingen verzorgen is onze mooie locatie in het My Office gebouw aan de Assendorperdijk in Zwolle. Net gelegen buiten de ring van het oude stadscentrum en uitstekend bereikbaar met het OV en de auto.

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl