Senior en Executive Management Training

Hoe het finetunen van uw manifestatie het bedrijf nog verder kan helpen

Wat uw functie ook is: senior manager, CEO, directeur of bestuurder in een andere vorm: u heeft bewezen over strategisch inzicht te beschikken, alsmede over de capaciteiten om een organisatie te leiden. Uw ervaring heeft u jaren geleden al geleerd dat je nooit op je lauweren moet rusten. Je bent nooit uitgeleerd. Nu ook niet. Als executive bent u een inspiratie voor het bedrijf. Anderen kijken naar u voor het goede voorbeeld en om te leren en daarom is het juist voor professionals in hoge managementfuncties of directiefuncties zo belangrijk om te blijven ontwikkelen. Onze training Manifesteren voor Managers helpt de Senior Manager om de zeer belangrijke puntjes op de “i” te zetten en uw management skills te finetunen. De beste leider is er namelijk eentje die het maximale uit zijn of haar team haalt.

Baas of leider?

Het is een haast clichématige vraag: bent u een baas of een leider? Deze vraag is echter zeer relevant, want tussen de twee bestaat een groot verschil. Voor een baas doen werknemers dingen omdat hij of zij het zegt. Voor een leider doen werknemers dingen omdat zij geloven in diens visie en omdat zij uit intrinsieke motivatie de gestelde doelen willen behalen.

De meeste professionals in het hoger management beschikken over de visie, maar juist de executie hiervan maakt het verschil tussen een baas en een inspirerende, effectieve leider. Een leider die excelleert op het gebied van strategy to execution is een leider die het bedrijf op de best mogelijke wijze de strategische doelen laat bereiken. Vormt talent hierbij een factor? Absoluut. Lang niet elke professional beschikt over de natuurlijke aanleg om een organisatie op deze manier te leiden en te sturen. Daarom vormt junior management of middle management voor de meesten hun plafond. Met uw functie heeft u al aangetoond hier wel talent voor te hebben. Dit is het optimale moment om het maximale uit dit talent te halen.

Meer informatie en inschrijven

Lees verder voor meer informatie over de inhoud van de training en de praktische details.

Een optimale persoonlijke manifestatie, een maximale bedrijfsprestatie

Een van dingen die u in uw carrière tot nu toe geleerd heeft, is dat mensen het succes van het bedrijf maken. Voor het best haalbare bedrijfsresultaat op alle gebieden, is het noodzakelijk dat werknemers geloven in waar het bedrijf voor staat en in de doelen die u voor het bedrijf hebt gesteld. Hoe u zich als leider manifesteert, is bepalend voor de drive en de prestaties van uw mensen. Hoe zorg je nu voor een optimale persoonlijke manifestatie? Deze training leert het u. De sleutel ligt in uw talent, persoonlijkheid en leiderschap. Middels meditatie zult u leren om nog beter een helicopter view te hanteren, overzicht te bewaren en rust uit te stralen. Door het hanteren van Meta2-invloed (beïnvloeding van situaties op het allerhoogste niveau) zorgt dit ervoor dat uw vaardigheden worden gemaximaliseerd en u over krachtige middelen zult beschikken om van uw visie realiteit te maken en mensen hierin mee te krijgen.

Hoe deze training u leert nog meer uit uw mensen te halen

Wat zijn uw drijfveren? Welke motivatie en overtuigingen hebben u gebracht tot waar u nu bent? U verlangt ongetwijfeld dezelfde toewijding van iedereen in de organisatie. Daarom is het belangrijk om ook van uw mensen te leren wat hen drijft. U heeft de doelen van de organisatie gedefinieerd en deze zijn bekend bij iedereen; hoe creëer je nu een cultuur waarin mensen ook echt geloven in deze doelen en de strategie om ze te bereiken? Hoe kun je ervoor zorgen dat iedereen in de organisatie, van laag tot hoog vanuit intrinsieke motivatie werkt aan het best mogelijke resultaat? Hoe u zichzelf manifesteert als leider, is zeer bepalend.

Om mensen zich volledig te laten ontplooien, is het zaak om hun kwaliteiten, drijfveren en ambities te herkennen en erkennen. Wij leren u hoe u dit nog beter kunt doen. Door uzelf te manifesteren als een leider die het beste in zijn of haar mensen bovenhaalt, zult u de bedrijfscultuur optimaliseren. Iedereen die werkzaam is binnen de organisatie zal ervaren dat er ruimte is voor zelfontplooiing en dat er door het gehele bedrijf op een coherente, gedreven manier gewerkt wordt aan de realisatie van doelen die door iedereen worden gedragen. Als leider is uw hand in dit proces voor iedereen duidelijk zichtbaar.

Wil u zichzelf nog verder ontwikkelen en ervaren dat u ook op dit punt in uw carrière kunt zorgen voor een nog betere profilering, bedrijfscultuur en prestaties? Schrijf u nu in voor de training Manifesteren voor Managers en help uw organisatie naar een nog hoger niveau.

Prestatie Meesters

Training die je leert leven vanuit je kern

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

Download gratis e-book!


Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor


Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Met deze aanvaag ga ik akkoord met het ontvangen van mails van Prestatie Meesters.
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl