Training Opladen voor Professionals

Stress- en burnout klachten liggen ten grondslag aan een veelheid aan problemen waar veel mensen tegenwoordig mee rondlopen. De kern van stress- en burnout klachten blijft echter vaak onduidelijk en structurele oplossing van de problematiek lijkt soms ver weg. Wanneer je structurele vrijheid – en dus vitaliteit, levenslust en vervulling – zoekt, dan zul je de wortel moeten aanpakken.

Wat blijkt, is dat het niet zozeer de gebeurtenissen zijn in ons leven die ongezonde stress, of burnout klachten opleveren. Het is onze reactie op die gebeurtenissen, waardoor stress in de ongezonde sferen terecht komt. Ook is het zo, dat er geen gebeurtenissen zijn die ons futloos ‘maken’, onvervuld of depressief. Het is onze reactie op gebeurtenissen, situaties en/of sensaties die ervoor zorgt dat we futloos, onvervuld en depressief raken. En onze reacties kunnen we zelf sturen. Mits we de dynamiek van ons brein, zenuwstelsel én onze conditionering leren begrijpen en tools krijgen om hier constructieve oplossingen aan te dragen.

In de training Opladen voor Professionals biedt Prestatie Meesters inzicht en begrip gericht op je brein, zenuwstelsel, hoe conditionering werkt en dat jouw ‘staat van zijn’ geen gegeven is, maar actief te beïnvloeden! Na begrip van de dynamiek te hebben bewerkstelligd, reiken de trainers praktische tools en oefeningen aan om zeer gericht jouw leven te transformeren. De meest effectieve oefeningen uit NLP, mindfulness en bijvoorbeeld state management zul je eigen maken. Jij kunt met de training weer je leven zelf gaan regeren, vitaal, vol levenslust en totaal vervuld!

“Het praktische deel over levensdoelen is zó uitgebreid en zinvol.
En die manier van presenteren! Wat een balans: humor, tempo,
inhoud en afwisseling. Chapeau!”

Jan Keunen - Leidinggevende AirFrance KLM

“Ik was erg geïnspireerd door jullie inleiding op Nyenrode en ben zeker van plan de tweedaagse workshop mee te maken.”

Victor Meijer - Managing Director NIBC

“Dank voor de bijzonder inspirerende training tijdens ons teamweekend over het realiseren van doelen en beïnvloeden van de werkelijkheid. Ik denk dat door de manier waarop jullie de wetenschap koppelen aan het spirituele, dat door zoveel mensen als zweverig wordt beschouwd, je een brug slaat tussen deze twee. Wat jullie hebben aangereikt is een belangrijk onderdeel geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling, die inmiddels in een enorme stroomversnelling is geraakt.”

Bas Hillerström - Projectmanager Critical Minds

“Ik ben echt mega geïnspireerd door de workshop die ik heb gevolgd. Er zijn maar een handvol mensen die me in mijn leven zo hebben geraakt, en ik ga hier dan ook absoluut verder mee aan de slag.”

Steven Tromp - Eigenaar Helende-Stoelmassage.nl

“Prestatiemeesters laten de ervaringskant van het manifesteren zien. Dit maakt het méér dan een theorie! Levendig en realiteit!”

Ger Kamstra - Directeur New Context

“Als je op zoekt bent naar een partij die op een inspirerende, gepassioneerde en wetenschappelijke wijze kan uitleggen dat je veel meer invloed hebt op situaties dan je denkt, dan is Prestatiemeesters de plek waar je moet zijn.”

Ciska Harte - Founder Velites: Implementation, Interaction & Leadership (www.velites.nl)

“Een training van een compleet andere orde dan al het andere dat er op de markt is! Diepgaand inzicht in jezelf en je ontwikkelt direct soft-skills waarmee je indrukwekkende resultaten boekt. Wáánzinnig goed!!!”

Gino Stolk - Co-founder Online marketingbureau onlinevisual.nl

“Enorm inspirerend! De balans tussen theorie en meteen zelf aan de slag met mijn doelen sprak me erg aan. Na 2 dagen ging ik met het werkboek (200 pagina’s) onder de arm naar huis. Nieuwe doelen, gemotiveerd en geïnspireerd!”

Jurgen Weijgers - Zelfstandig Projectmanager

“Als young professional ben ik vaak bezig met het (bij)stellen van mijn persoonlijke en zakelijke ambities. De workshop heeft mij enorm geïnspireerd door wetenschap en spiritualiteit te combineren om zo ambities waar te maken!”

Ralph van Vliet - Business Consultant Novius

“Dank jullie wel voor de afgelopen twee dagen. Interessant, inspirerend en de passie spat ervan af waarbij jullie overtuiging zó ontzettend aanstekelijk werkt. Wat een trainers!”

Bob Goosen - Founder Digital Sourcing B.V.

“Fantastisch dit! Wát een combinatie van theorie en praktijk. En ik had dit samen met mijn vrouw moeten doen. Volgende keer zit zij hier. Zeker weten!”

Erwin Lazet - Founder Lazet IT B.V.

“De energie waarmee alles verteld wordt is bijna voelbaar. In één zin een fantastische, magische reis naar een lichtere wereld! Jullie zijn lichtwerkers!”

Annelies Veerman - Tandartsassistente

“Wat een inspirerende training. Maar het mooiste is dat de training zoveel praktische handvatten heeft gegeven die ik direct morgen ga toepassen in het onderwijs!”

Gert Jan Veerman - Docent L.O. en leerlingbegeleider Scholengemeenschap Reggesteyn

“De passie van Harold en Rik waarmee de training gegeven wordt is geweldig. Je kunt niet stoppen of afhaken als je begonnen bent!”

Ayla Baijens - Enterprise Architect ONVZ

“Ik heb de training na 3 jaar opnieuw gedaan omdat hij zoveel impact op mijn leven heeft gehad. Het is namelijk zó gemakkelijk dat je je leven een positieve insteek kan geven. De tools heb je zelf al, je wordt er alleen op gewezen!”

Aron van Dijk - Co-founder Online marketingbureau onlinevisual.nl

“Een training van een andere orde voor mij. In plaats van kijken naar wat er niet goed is, gaat de training over in je kracht komen en wat er allemaal mogelijk is!”

Shazeeb Karwa - Online marketeer CodeGuild

Ochtend

In deze 1-daagse training starten we met de theoretische achtergrond van stress- en burnout klachten. We duiken in begrippen zoals het brein, neuroplasticiteit, de stress respons en hoe conditionering werkt. Vanuit gezamenlijk ruim 30 jaar ervaring op dit vlak, zullen de trainers je meenemen in een wereld die je ogen doet openen voor de mogelijkheden. Want jij hoeft niet te leven zoals je nu leeft, dit kan helemaal anders! In het ochtenddeel van de training reiken we een theoretisch kader aan, maar dan direct mét praktische oefeningen. De oefeningen in de ochtend zijn gericht op NLP, mindfulness en mediteren.

Middag

In de middag zullen we met name ingaan op verdere uitbreiding van je toolkit en we gaan verder aan de slag met praktische oefeningen. Dit maal duiken we met name in het revolutionaire ‘state management’. We gaan kijken waar jouw staat van zijn uit op is gemaakt en we gaan samen je staat van zijn in positieve zin veranderen, zodat je direct al een transformatie kunt doormaken. Ben je klaar voor de dag die je leven vernieuwt?

Praktische informatie

  • Eén volledige cursusdag, aangevuld met extra oefenmateriaal;
  • Cursustijden 09.00 – 17.00, ontvangst vanaf 08.30;
  • Inclusief een geheel verzorgde lunch op de trainingsdag;
  • Open training / In-company;
  • Minimaal 7, maximaal 30 deelnemers;
  • Optimale aandacht door 2 trainers, ongeacht de groepsgrootte;
  • HBO niveau en hoger.

Het praktijkgerichte programma maakt deze training ook uiterst waardevol voor professionals die al trainingen bij andere organisaties hebben gevolgd.

Prijs:
€545,- ex btw.
Met €50,- vroegboekkorting:
€495,- ex btw.

Duur:
1 dag

Waar:
BCN Utrecht CS

Trainers:
Harold Gerritsen & Rik van Riessen

Wist je dat

  • Je als professional je opleidingsbudget kunt gebruiken om deze training te volgen?
  • Als je zelf de investering doet, je de opleiding grotendeels kunt terugkrijgen van de belastingdienst? Kijk hier voor meer informatie.

Voor aanvullende vragen: mail naar info@prestatiemeesters.nl, of bel naar (0)85 130 2334.

Agenda

1/2 september 2021

Opladen voor Professionals
Inschrijven weer mogelijk in 2022.

Download hier de
brochure

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Agenda

medio september 2021

Opladen voor Professionals
Inschrijven nog niet mogelijk.

Prestatie Meesters

Training die je leert leven vanuit je kern

© 2018-2021 Prestatie Meesters.

© 2018-2021 Prestatie Meesters.

Download gratis e-book!


Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor


Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Met deze aanvaag ga ik akkoord met het ontvangen van mails van Prestatie Meesters.
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl