Waarom de training van Prestatie Meesters?

Jezelf opladen en opnieuw uitvinden

De training Opladen voor Professionals is bedoeld voor professionals en (zelfstandig) ondernemers die tegen burn-out of stressverschijnselen aanlopen. Voel je je futloos, energieloos of zelfs uitzichtloos? Heb je hier genoeg van, wil je jezelf opladen en weer in je kracht gaan staan? Dan is de training Opladen voor Professionals voor jou!

Je onbegrensde toekomst creëren

De training Creëren voor Professionals is bedoeld voor ambitieuze professionals en (zelfstandig) ondernemers die nóg meer succes willen behalen, zakelijk en privé. Zoek je naar een nieuwe stap in je ontwikkeling en wil je grootse doelen halen – terwijl je vervulling vindt in wat je doet? Dan is de training Creëren voor Professionals voor jou!

De grote voordelen voor werkgevers

Er is inmiddels consensus binnen organisatietheorie dat welzijn van werknemers én effectieve loopbaan ontwikkeling onderdeel dienen te zijn van een sterke visie op L&D. De volgende elementen moeten in een L&D strategie terugkomen voor structureel succes:

  1. Medewerkers in hun kracht zetten;
  2. Medewerkers gelukkig houden / maken;
  3. Medewerkers vitaal en vrij van teveel stress houden / maken;
  4. Persoonlijkheidsontwikkeling en emotionele intelligentie bevorderen bij medewerkers;
  5. Communicatie tussen medewerkers en met klanten en overige stakeholders optimaliseren.

En dat is precies wat training van Prestatie Meesters bewerkstelligt.

Invloed op het 2e meta niveau

Meta2 Invloed gaat over het beïnvloeden van situaties op het allerhoogste niveau: het tweede meta-niveau. Kijken we naar het trainingsaanbod in Nederland, dan zien we dat dit zich zonder uitzondering richt op het eerste meta-niveau van beïnvloeding: het ontwikkelen van hard- of soft-skills en vaardigheden. Het aanbod richt zich op zowel functie-specifieke trainingen (b.v. ICT, techniek of accountancy) alsook generalistische trainingen (project management, persoonlijke effectiviteit, NLP of leiderschap). Echter, welke training je ook kiest, in welke hoek dan ook, je ziet dat dergelijke trainingen zich richten op het eerste meta niveau van invloed. Meta2 Invloed werkt echter op een niveau dat daar boven ligt. Vanuit het tweede meta niveau beïnvloed je alle niveaus eronder en maak je stappen over de gehele linie.

Leading Edge in persoonlijke effectiviteit

Prestatie Meesters introduceert werken op het tweede meta-niveau in het bedrijfsleven. Hiermee willen we de inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ingrijpend vernieuwen. Want in de tijd dat gezaghebbende business schools spiritualiteit in hun curriculum verweven, of er zelfs een leerstoel voor in het leven roepen, menen we dat de tijd er rijp voor is. Wij durven het aan om de meest baanbrekende wetenschappelijke inzichten over beïnvloeding van de werkelijkheid praktisch te maken en toe te passen in onze prestatie aanpak. Er is een simpele reden dat we dit menen te kunnen doen: de kennis en ervaring over deze methode hebben we al 20 jaar in huis en brengen we even zo lang in de praktijk. We leven dit! En anno nu ondersteunt de wetenschap de werkwijze en is de doelgroep er klaar voor: jij!

De buitenproportionele voordelen voor cursisten

De training van Prestatie Meesters brengt je buitenproportionele voordelen die je in alle domeinen van je leven kunt gebruiken. Na het volgen van de training van Prestatie Meesters zul je nooit meer hetzelfde zijn of hetzelfde naar de wereld kijken. Daarnaast, wellicht nog belangrijker: je zult nooit meer uitdagingen kennen waar je niet de tools voor hebt om zeer effectief mee om te gaan. Welkom bij de nieuwe wereld van persoonlijke effectiviteit. Lees hieronder in een notendop wat de training van Prestatie Meesters je brengt:

NLP en neurowetenschap – vind jezelf opnieuw uit en kies het juiste brein

Zorg ervoor dat je begrijpt hoe je onderbewuste brein, NLP en neuroplasticiteit werken. Het gaat niet om het leren van bijvoorbeeld  NLP op zichzelf staand. Het gaat om puur die relevante tools eruit te halen die maximaal resultaat boeken met minimale inspanning. Leer tevens hoe je stress respons werkt én hoe je structureel vitaal blijft! Vanuit vitaliteit kun je voor maximaal effect middels NLP (veelal onderbewuste) beperkende ideeën over jezelf omzetten in bekrachtigende ideeën over jezelf. In de training van Prestatie Meesters leer je precies dit en je krijgt relevante tools vanuit de NLP en aanverwante wetenschap aangereikt die je meteen kunt toepassen.

Zet mindfulness in – om nooit meer onnodige stress te kennen

Zorg ervoor dat je middels mindfulness je stress respons gaat managen zodat je geen onnodige stress meer in je lichaam houdt (stress die er dus voor zorgt dat je ziek wordt, omdat het al je reserves opmaakt en je lichaam richt op fight / flight en niet op bouwen). Mindfulness – op de juiste manier toegepast – is een zeer krachtig gereedschap om maximale effectiviteit te vinden in je leven en carrière. Prestatie Meesters leert mensen hoe mindfulness toe te passen door de dag heen zodat je nooit meer onnodige stress hoeft te kennen!

Zet mindfulness in – emotionele intelligentie voor optimaal samenwerken en optimale relaties

In de training van Prestatie Meesters leer je hoe emotionele intelligentie verband houdt met mindfulness. Én hoe je communicatie en samenwerken totaal kunt optimaliseren. Mindfulness is dé tool (of volgens Forbes zijn emotionele intelligentie en mindfulness zelfs een en hetzelfde) om zelfbewustzijn, maar ook omgevingsbewustzijn te creëren (EI/EQ). Prestatie Meesters leert cursisten mindful de dag door te kunnen gaan zodat je zeer kwalitatieve relaties kan bouwen met je omgeving en conflict wegneemt – wat weer tot veel meer werkplezier leidt en meer vitaliteit.

Zet meditatie in – voor totale helderheid, vervulling en inspiratie. Ook in turbulente tijden!

Van Ray Dalio (oprichter Bridgewater, grootste Hedgefund ter wereld) tot Marc Benioff (oprichter Salesforce) zweren erbij: meditatie zorgt ervoor dat je in tijden van turbulentie en/of crisis helder kunt blijven, innerlijke rust kunt ervaren en geïnspireerd blijft. En dat is precies ook wat meditatie voor de trainers van Prestatie Meesters al jaren doet. Als ervaringsdeskundigen helpen zij cursisten de mystiek rondom meditatie op te helderen en alles te leren over hoe meditatie werkt (met wetenschappelijke onderbouwingen en praktische tools). Prestatie Meesters leert je vervolgens hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven.

Gebruik state management – bepaal zelf hoe je je voelt én wat je uitstraalt door de dag heen

Dit onderdeel gaat over de realiteit en de grote invloed die je daar op hebt. State management is een totaal baanbrekend concept en krijgen we bizar genoeg nergens geleerd als professional. Je leert in de training van Prestatie Meesters om je eigen ‘state of being’ te managen door mentale segmentatie en hoe je je focus kunt gebruiken om heel boeiend en grensverleggend resultaat te boeken in hoe je je voelt door de dag heen. Daarnaast leer je op deze manier je omgeving te beïnvloeden op manieren die je niet had verwacht!

Pas Performance Management toe!

Performance Management houdt een combinatie in van je missie ontdekken en van daaruit geïnspireerde lange termijn doelen stellen. Wij wisten het al (en in het oosten wisten ze dit ook al). Echter, nu wordt het bevestigd in een recente studie door Prof. dr. Michaela Schippers bij Erasmus Business Universiteit: Performance Management is cruciaal om mensen betere performance te geven én uitval significant te verlagen.

Performance Management – Ontdek je missie / Ikigai en leef van hieruit

In de training van Prestatie Meesters leer je je eigen drijfveren kennen en je leert kennen waar je wel en waar je geen energie van krijgt. Je leert je missie ofwel Ikigai ontdekken. En dat is geen missie die conceptueel is of iets groots. Nee het gaat om je innerlijke missie die meer een frequentie / emotie is waar jij als uniek persoon echt energie van krijgt. En dat is echt op micro niveau, waardoor je binnen een bepaalde baan – bijvoorbeeld project manager – je op die taken gaat focussen waar je energie van krijgt. En als iedereen vanuit die missie zijn of haar baan gaat invullen dan krijg je exponentieel resultaat zonder uitval.

Performance Management – stel 360 graden doelen en bereik ongekende doelen

Om echt het leven te leiden dat jij wilt, is het zaak om 360 graden doelen te stellen. Dit houdt in dat je (lange termijn) doelen stelt in alle domeinen van je leven. Door het stellen van 360 graden doelen, zorg je voor ‘perseverance’, inspiratie, energie, focus en zeker ook balans in je leven en in je carrière. In de training van Prestatie Meesters leer je precies hoe dit werkt.

Leer met Prestatie Meesters hoe je maximale invloed uitoefent op situaties!

Wanneer we NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, state management én Performance Management inzetten dan kunnen we grote invloed op ons leven gaan uitoefenen. Dit wordt echter ongekende invloed, wanneer we de recentste inzichten op gebied van realiteit en invloed gaan benutten. Want door de praktische tools uit de training van Prestatie Meesters in te zetten, kun je maximale invloed gaan uitoefenen. Zowel op jezelf als op situaties! Dit is beïnvloeding op het 2e meta niveau. Zet je schrap voor totale transformatie van jezelf en je leven. Welkom bij Prestatie Meesters!

NLP en neurowetenschap – vind jezelf opnieuw uit en kies het juiste brein

Zorg ervoor dat je begrijpt hoe je onderbewuste brein, NLP en neuroplasticiteit werken. Het gaat niet om het leren van bijvoorbeeld  NLP op zichzelf staand. Het gaat om puur die relevante tools eruit te halen die maximaal resultaat boeken met minimale inspanning. Leer tevens hoe je stress respons werkt én hoe je structureel vitaal blijft! Vanuit vitaliteit kun je voor maximaal effect middels NLP (veelal onderbewuste) beperkende ideeën over jezelf omzetten in bekrachtigende ideeën over jezelf. In de training van Prestatie Meesters leer je precies dit en je krijgt relevante tools vanuit de NLP en aanverwante wetenschap aangereikt die je meteen kunt toepassen.

Zet mindfulness in – om nooit meer onnodige stress te kennen

Zorg ervoor dat je middels mindfulness je stress respons gaat managen zodat je geen onnodige stress meer in je lichaam houdt (stress die er dus voor zorgt dat je ziek wordt, omdat het al je reserves opmaakt en je lichaam richt op fight / flight en niet op bouwen). Mindfulness – op de juiste manier toegepast – is een zeer krachtig gereedschap om maximale effectiviteit te vinden in je leven en carrière. Prestatie Meesters leert mensen hoe mindfulness toe te passen door de dag heen zodat je nooit meer onnodige stress hoeft te kennen!

Zet mindfulness in – emotionele intelligentie voor optimaal samenwerken en optimale relaties

In de training van Prestatie Meesters leer je hoe emotionele intelligentie verband houdt met mindfulness. Én hoe je communicatie en samenwerken totaal kunt optimaliseren. Mindfulness is dé tool (of volgens Forbes zijn emotionele intelligentie en mindfulness zelfs een en hetzelfde) om zelfbewustzijn, maar ook omgevingsbewustzijn te creëren (EI/EQ). Prestatie Meesters leert cursisten mindful de dag door te kunnen gaan zodat je zeer kwalitatieve relaties kan bouwen met je omgeving en conflict wegneemt – wat weer tot veel meer werkplezier leidt en meer vitaliteit.

Zet meditatie in – voor totale helderheid, vervulling en inspiratie. Ook in turbulente tijden!

Van Ray Dalio (oprichter Bridgewater, grootste Hedgefund ter wereld) tot Marc Benioff (oprichter Salesforce) zweren erbij: meditatie zorgt ervoor dat je in tijden van turbulentie en/of crisis helder kunt blijven, innerlijke rust kunt ervaren en geïnspireerd blijft. En dat is precies ook wat meditatie voor de trainers van Prestatie Meesters al jaren doet. Als ervaringsdeskundigen helpen zij cursisten de mystiek rondom meditatie op te helderen en alles te leren over hoe meditatie werkt (met wetenschappelijke onderbouwingen en praktische tools). Prestatie Meesters leert je vervolgens hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven.

Gebruik state management – bepaal zelf hoe je je voelt én wat je uitstraalt door de dag heen

Dit onderdeel gaat over de realiteit en de grote invloed die je daar op hebt. State management is een totaal baanbrekend concept en krijgen we bizar genoeg nergens geleerd als professional. Je leert in de training van Prestatie Meesters om je eigen ‘state of being’ te managen door mentale segmentatie en hoe je je focus kunt gebruiken om heel boeiend en grensverleggend resultaat te boeken in hoe je je voelt door de dag heen. Daarnaast leer je op deze manier je omgeving te beïnvloeden op manieren die je niet had verwacht!

Pas Performance Management toe!

Performance Management houdt een combinatie in van je missie ontdekken en van daaruit geïnspireerde lange termijn doelen stellen. Wij wisten het al (en in het oosten wisten ze dit ook al). Echter, nu wordt het bevestigd in een recente studie door Prof. dr. Michaela Schippers bij Erasmus Business Universiteit: Performance Management is cruciaal om mensen betere performance te geven én uitval significant te verlagen.

Performance Management – Ontdek je missie / Ikigai en leef van hieruit

In de training van Prestatie Meesters leer je je eigen drijfveren kennen en je leert kennen waar je wel en waar je geen energie van krijgt. Je leert je missie ofwel Ikigai ontdekken. En dat is geen missie die conceptueel is of iets groots. Nee het gaat om je innerlijke missie die meer een frequentie / emotie is waar jij als uniek persoon echt energie van krijgt. En dat is echt op micro niveau, waardoor je binnen een bepaalde baan – bijvoorbeeld project manager – je op die taken gaat focussen waar je energie van krijgt. En als iedereen vanuit die missie zijn of haar baan gaat invullen dan krijg je exponentieel resultaat zonder uitval.

Performance Management – stel 360 graden doelen en bereik ongekende doelen

Om echt het leven te leiden dat jij wilt, is het zaak om 360 graden doelen te stellen. Dit houdt in dat je (lange termijn) doelen stelt in alle domeinen van je leven. Door het stellen van 360 graden doelen, zorg je voor ‘perseverance’, inspiratie, energie, focus en zeker ook balans in je leven en in je carrière. In de training van Prestatie Meesters leer je precies hoe dit werkt.

Leer met Prestatie Meesters hoe je maximale invloed uitoefent op situaties!

Wanneer we NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, state management én Performance Management inzetten dan kunnen we grote invloed op ons leven gaan uitoefenen. Dit wordt echter ongekende invloed, wanneer we de recentste inzichten op gebied van realiteit en invloed gaan benutten. Want door de praktische tools uit de training van Prestatie Meesters in te zetten, kun je maximale invloed gaan uitoefenen. Zowel op jezelf als op situaties! Dit is beïnvloeding op het 2e meta niveau. Zet je schrap voor totale transformatie van jezelf en je leven. Welkom bij Prestatie Meesters!

Een unieke combinatie

Prestatie Meesters brengt je een uniek geïntegreerde combinatie van NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, state management, Performance Management en invloed. Wil je meer weten over hoe deze unieke combinatie nu precies werkt? Download dan nu het ebook ‘In 7 stappen naar Meesterschap’!

Download gratis e-book!

Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor

Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Met deze aanvraag ga ik akkoord met het ontvangen van mail van Prestatie Meesters.

Wil je groeien?

Durf je het aan om op een totaal andere wijze buiten je comfortzone te treden? Beloon jezelf met deze unieke leerervaring die alle aspecten van je leven zal verrijken. Maar vooral: waarmee je resultaten kunt bereiken die je niet voor mogelijk houdt. Leer te leven vanuit je kern!

Prestatie Meesters

Training die je leert leven vanuit je kern

© 2018-2021 Prestatie Meesters.

© 2018-2021 Prestatie Meesters.

Download gratis e-book!


Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor


Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Met deze aanvaag ga ik akkoord met het ontvangen van mails van Prestatie Meesters.
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl