Wat het stellen van levensdoelen je gaat brengen

De betekenis van succes is voor iedereen anders, maar in ieders definitie zijn er twee mogelijkheden: of je bent succesvol, of je bent dit niet. Om te bepalen of je succesvol bent, moet je succes kunnen meten. Door doelen te stellen, maak je succes meetbaar. Niet alleen dat: je brengt ook richting aan in je leven. Mensen die succesvol zijn, hebben meestal levensdoelen gedefinieerd. Niet alleen carrièredoelen, maar ook doelen voor gebieden zoals relaties of gezondheid. Hun succes is geen toeval: ze hebben hier bewust naartoe gewerkt. Het definiëren en nastreven van levensdoelen kan het verschil betekenen tussen net niét succesvol en wél succesvol zijn.

Je doet nooit “gewoon iets”

Wie ambitieus is in het leven, doet nooit gewoon maar iets. Elke dag stellen wij onszelf bewust en onbewust doelen, ook al is het maar voor kleine dingen. Aan het einde van de dag kun je bepalen of het een goede of een slechte dag is geweest en dit heeft te maken met het al dan niet halen van de doelen die jij jezelf vooraf hebt gesteld. Mensen die het maximale uit hun carrière en hun leven willen halen, werken niet alleen met deze “microdoelen”, maar hebben juist voor the bigger picture levensdoelen geformuleerd. Alles wat zij doen, doen zij om deze doelen te vervullen.

Twee duidelijke redenen om doelen te stellen

Wat jouw motivatie ook is om levensdoelen te stellen, je kunt ze indelen in twee categorieën: positieve redenen en negatieve redenen. Positieve redenen zijn zeer krachtig. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die levensdoelen stellen en deze ambitieus nastreven gelukkiger en succesvoller zijn. De negatieve redenen zijn net zo krachtig: je wilt niet in de waan van de dag leven, je wilt niet ongemotiveerd zijn, onbalans ervaren in je leven of financiële problemen kennen. Er zijn talloze negatieve redenen te bedenken die eraan bijdragen waarom jij wél jouw doelen wilt vervullen. Wij helpen je jouw redenen te vinden en jouw levensdoelen te stellen.

Meer informatie en inschrijven

Lees verder voor meer informatie over de inhoud van de training en de praktische details.

De kern: jouw roeping

Hoe kom je erachter wat jouw doelen in het leven zijn? Door goed naar jezelf te kijken. Onze trainingen maken je bewust van jouw innerlijke drijfveren. Je leert definiëren waar je gelukkig van wordt, wat jouw passies zijn en wat je hiermee wilt bereiken. Hierdoor ontdek je jouw roeping. Vervolgens zul je leren hoe je op basis van jouw roeping doelen stelt en hoe je jouw leven en werk richting geeft in lijn met je roeping. Je zult ervaren hoe krachtig carrièreplanning vanuit je roeping kan zijn.

De juiste keuzes maken

Wanneer je jouw roeping hebt gedefinieerd en hier concrete levensdoelen en carrièredoelen aan hebt gekoppeld, zul je leren om de juiste expliciete keuzes te maken die bijdragen aan het vervullen van je roeping en behalen van je doelen.

Manifesteer jezelf op de best mogelijke manier

Of je jouw levensdoelen gaat behalen, is grotendeels afhankelijk van jouw persoonlijke manifestatie. Wanneer je weet wat jouw plan is, kunnen wij je de handvatten geven om dit plan succesvol uit te voeren. Je zult doelbewust, zelfverzekerd en onverstoorbaar naar je doelen toe kunnen werken en daarbij situaties op de meest geavanceerde manier kunnen beïnvloeden dankzij Meta2 Invloed. Je zult jezelf krachtig en overtuigend leren manifesteren en leren hoe je anderen kunt managen, beïnvloeden, overtuigen en mee kunt krijgen in jouw doelen. Ook zul je leren hoe je situaties aantrekt die voor jou voordelig zijn zodat je jouw levens- en carrièredoelen efficiënt kunt behalen.

Gepassioneerd, gezond en gecontroleerd

Dankzij de technieken die de training je leert en de nieuwe kennis die je opdoet, zul je niet alleen gepassioneerd aan je roeping kunnen werken om deze vervolgens te bereiken; je zult hierbij ook een perfecte werk/privébalans vinden die je in staat stelt om ontspannen te excelleren en fit en vitaal aan het werk te blijven. Je zult tegenslagen eenvoudig kunnen overwinnen dankzij ongeëvenaarde veerkracht. Dit, alsmede rust, beheersing en controle, wordt onder andere gerealiseerd door meditatie. Je zult je maximale mentale kracht naar boven halen en situaties met een helicopterview kunnen beoordelen om zo de beste keuzes te maken. Jouw persoonlijkheid straalt beheersing en rust uit en daarmee dwing je respect af bij anderen.

Laten wij samen jouw levensdoelen definiëren

Ben jij er klaar voor om samen met ons jouw passies te ontdekken, je roeping te vinden en je levensdoelen te definiëren, zodat je maximaal succesvol kunt zijn op alle gebieden? Schrijf je dan nu in en begin met het zetten van de juiste stappen.

Bekijk hier de agenda voor de eerstvolgende trainingen en schrijf je in voor de training van jouw keuze.

Prestatie Meesters

Training die je leert leven vanuit je kern

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

Download gratis e-book!


Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor


Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Met deze aanvaag ga ik akkoord met het ontvangen van mails van Prestatie Meesters.
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl