Zo bereik je als zzp’er effectief je levens- en carrièredoelen

Je bent niet voor niets zzp’er geworden. Je hebt een bewuste keuze gemaakt om te doen waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. Met deze ijzersterke basis heb je al een streepje voor op de meeste mensen. Hoeveel mensen kunnen immers zeggen dat zij doen waar zij gelukkig van worden? Toch betekent dit niet automatisch dat je echt bezig bent met het uitvoeren van je passie of het nastreven van je levensdoelen en carrièredoelen. Zzp’er zijn, is lang niet altijd eenvoudig. Je gelooft echter in het maken van je eigen geluk; anders was je dit werk niet gaan doen. Wij helpen je met onze training om je doelen nog beter te definiëren en je passie en roeping te vinden waardoor je nog gelukkiger en succesvoller zult worden in je werk én privéleven.

Jouw ontwikkeling en succes

Eén van de interessantste aspecten van het werken als zelfstandige, is de constante uitdaging om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat maakt elke dag weer tot een uitdaging. Je hebt continu prikkels die ervoor zorgen dat je optimaal wilt blijven presteren. Naarmate je carrière vordert, wil je ervoor blijven zorgen dat je geprikkeld en succesvol blijft. Hoe realiseer je dit succes? Je wilt een succesvol bedrijf, maar ook een succesvol privéleven. Succesvol zijn als zzp’er begint met doen waar je goed in bent. Daarnaast wil je ook geluk in je privéleven: tijd voor hobby’s, een goede relatie en natuurlijk een goed inkomen waarvan je fijn kunt leven. Iedereen streeft dit na, maar toch behaalt lang niet iedereen zijn of haar doelen op dit gebied. Om deze doelen te behalen, zul je moeten groeien in je persoonlijke effectiviteit.

Krijg inzicht in je roeping en leer doelen stellen

Wij geloven dat je alleen het maximale uit je levensdoelen en carrièredoelen kunt halen, wanneer je werkt volgens je roeping. Hoe vind je nu je roeping? Omdat je bewust gekozen hebt voor hetgeen je nu doet, ben je goed op weg. Onze training helpt je echter om alles haarscherp in beeld te krijgen. Je zult je roeping (h)erkennen en op basis daarvan doelen leren stellen. Je zult leren om doelgericht en effectief toe te werken naar het vervullen van je roeping en je gestelde doelen.

Waarom doe je wat je doet? Misschien kun je deze vraag kraakhelder beantwoorden, maar waarschijnlijk niet. Dat is niet erg. Wij leren je hoe je een stap naar achteren kunt nemen voor rust en overzicht. Door het innemen van een helikopterperspectief zul jij jezelf de juiste vragen kunnen stellen. Wat zijn de doelen waar jij in jouw carrière en privéleven naartoe werkt en komen deze overeen met je roeping?

Meer informatie en inschrijven

Lees verder voor meer informatie over de inhoud van de training en de praktische details.

De kracht van je innerlijke drijfveren

Wanneer je helder voor ogen hebt wat je wilt bereiken, kun je jezelf de middelen verschaffen om op effectieve wijze hier naartoe te werken. Wat zijn jouw innerlijke drijfveren? Door in kaart te brengen wat jou motiveert, zul je jouw drijfveren in lijn weten te brengen met je doelen. Als resultaat word je nog gelukkiger in je werk en zul je nog beter presteren. Je gaat ervaren hoe het is om in een flow te komen waarbij het lijkt alsof alles moeiteloos lukt, omdat je de juiste dingen doet.

Hoe de training jou een nog gelukkigere, betere professional maakt

Werken volgens je roeping is de basis van alles. Dit betekent namelijk dat je energieker en veerkrachtiger bent waardoor je in staat bent om meer van jezelf te eisen en meer uit je capaciteiten te halen. Je leert expliciete keuzes te maken die in lijn zijn met je roeping en je doelen. Je ontwikkelt een persoonlijkheid die respect afdwingt en waarmee je anderen meekrijgt in jouw flow. Rust, controle en beheersing in je uitstraling liggen aan de basis hiervan.

Een goede gezondheid is een essentieel onderdeel van geluk. Dankzij onze training leer je hoe je gezond en vitaal kunt blijven in je werk, zelfs wanneer je hoge eisen stelt aan jezelf. Dit kan doordat je ontspannen kunt excelleren. Je weet wat je levensdoelen en carrièredoelen zijn en zult in staat zijn om hier een perfecte balans in aan te brengen. Jouw maximale weerbaarheid zorgt ervoor dat stress geen vat op jou krijgt.

Meditatie speelt een belangrijke rol in het behalen van jouw doelen. Dankzij meditatie blijf je het overzicht behouden en behoud je de focus op je roeping en de doelen die jij jezelf hebt gesteld.

Een zzp’er is niet alleen

Zzp’er zijn, betekent niet dat je alleen werkt. Je krijgt te maken met concurrenten, met veeleisende opdrachtgevers en andere relaties. Door het uitoefenen van de juiste invloed, in combinatie met je krachtige persoonlijkheid, zul je nog efficiënter je doelen bereiken. Wij zijn specialist op het gebied van Meta2-invloed: de meest geavanceerde manier om anderen te beïnvloeden en te managen zodat jij jouw doelstellingen zult bereiken. Wij leren je niet alleen hoe je dit doet, maar ook hoe je situaties aantrekt die voor jou gunstig zijn.

Zet de eerste stap op weg naar nog meer succes en schrijf je in

Wil jij het maximale uit jouw mogelijkheden halen, jezelf optimaal ontwikkelen als professional en alles wat je doet in lijn brengen met je roeping, passie en drijfveren? Schrijf je dan nu in voor onze training en word de beste zzp’er die je kunt zijn.

Bekijk hier de agenda voor de eerstvolgende trainingen en schrijf je in voor de training van jouw keuze.

Prestatie Meesters

Training die je leert leven vanuit je kern

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

© 2018-2023 Prestatie Meesters.

Download gratis e-book!


Vraag gratis en vrijblijvend het baanbrekende e-book aan met het 7-stappen-plan voor


Meesterschap over je carrière en privé-leven.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Met deze aanvaag ga ik akkoord met het ontvangen van mails van Prestatie Meesters.
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

ONGEKENDE DOELEN

BINNEN HANDBEREIK

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Professionals brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Download de Prestatie Meesters Manifesteren voor Managers brochure

Vul je emailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Prestatie Meesters

Adres: Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle
Tel.: +31 (0)85 130 2334

Algemene informatie

E-mail: info@prestatiemeesters.nl

Cursisten- en financiële administratie

E-mail: administratie@prestatiemeesters.nl